Направи си сайт !

Демо версия
Поръчай сайт

Разглеждате: » Начало » Въпроси

Дръпни и пусни! Без технически умения. Просто влачете и пускайте в страниците си ... Ниска цена за изработване на информативни сайтове с админ система. Изработка на лични сайтове, направа на сайтове за свободна професия, изграждане на фирмени сайтове.

Въпроси при изработване на сайт

 • ?

  Поръчка за изработване на уеб сайт

  Поръчка за изработване на сайт можете да направите на нашия сайт на бутон Поръчка. Попълнете данни за контакт с Вас и изчакайте да се свържем по имейл или телефон. Нужно е да уточним няколко подробности - имате или вече сайт, имате ли закупен домейн или хостинг, на кой шаблон сте се спрели и имате ли нужда от коригирането му, какъв тип данни с информация разполагате за сайта си и как ще бъде разпределена в сайта.
 • ?

  Стъпки при изработване на сайт

  1. Като начало прегледайте различни темплейти за изработване на сайт. Подберете си един или няколко, които ви допадат. 2. Подайте своята поръчка онлайн с бутон Поръчки или бутон Контакт 3. След уточняване на подробностите, следва подписване на договор за изработка на сайт, както и окончателна оферта. 4. Предоставяте ни материали за сайт и разпледелението им по бутони 5. Изработването на сайт протича онлайн, като ще ви дадем адрес на който да наблюдавате нашата работа
 • ?

  Домейн име и хостинг план

  Ако вече имате сайт, или сте закупили домейн и хостинг може да се използват за направата на Вашия нов сайт. Ако нямате такива - ние ще ви ги подсигурим. Регистрацията на домейн име в областта на разширенията com, net, org, biz, info отнема 1 ден. Ние сме партньори на Суперхостинг и предоставяме на всеки един клиент хостинг, ако не разполага с такъв.
 • ?

  Избор на темплейт и уточняване на визия

  На бутон Дизайн ще намерите две галерии с темплейти за сайт. Безплатни темплейти и платени шаблони за изработване на сайтове. Безплатните шаблони са с лека и изчистена визия, докато платените модели за изработване на сайт са доста богати на ефекти и визия. При избор на платен шаблон е необходимо да уточним от каква модификация /промяна на шаблон/ ще имате нужда. След което чрез кредитна карта закупуваме за вас избрания шаблон с помощта на който изграждаме визията за Вашия уеб сайт. Ако имате кредитна карта, може и сами да направите транзакцията, като в последствие ни предоставите получените файлове за дизайн на сайт.
 • ?

  Срокове за изработка

  Изработването на уеб сайт отнема 3-5 дни, след предоставянето на материалите за сайт и разпределението им по бутони. Ако по някаква причина има забавяне от ваша страна при събиране на материали това се отразява и на времето на изработка. Случва се и клиента да пожелае промяна на изпратеното вече съдържание, което също може да доведе до удължаване на срока на изработване на сайт.