Направи си сайт !

Демо версия
Поръчай сайт

Разглеждате: » Начало » Цена

Дръпни и пусни! Без технически умения. Просто влачете и пускайте в страниците си ... Ниска цена за изработване на информативни сайтове с админ система. Изработка на лични сайтове, направа на сайтове за свободна професия, изграждане на фирмени сайтове.

Цена за изработка на информативен сайт


 • Изработване на сайт
  В съвременния свят притежаването на интернет сайт от всяка уважаваща се фирма става задължително условие за развитието й. Избирайки нашето решение за изработване на уеб сайт, Вие давате шанс на Вашия бизнес да се развива и възможност на интернет потребителите, за които виртуалният свят е повече от реален, да Ви открият.
 • Изработване на сайт
  Изработване на уеб сайт е предлагана от нас услуга за изработка на сайтове за малки и средни фирми с прохождащ бизнес или с ограничен финансов бюджет. Услугата ни е подходяща и за изработка на сайтове на специалисти, работещи на свободна практика, а също така и за изграждане на личен сайт. Подходящ и за създаване на уеб сайтове за всякаква частна практика като лекари, нотариуси, счетоводители или консултанти.
 • Изработване на сайт
  Имате нужда от информативен сайт с лесна админ система, но на ниска цена ? Предлагаме ви една експресна изработка на информативен уеб сайт на уникално ниска цена. Получавате го до 3 - 5 дни след като сте ни предоставили всички текстови и снимкови материали!

 

домейн име

 • годишна такса: Изработване на сайт

цена: 25 лева

хостинг план

 • годишна такса: Изработване на сайт

цена: 60 лева

изработка сайт

 • до 7 страници: Изработване на сайт

цена: 150 лева

 

Цената за изработка на сайт е предвидена за инсталация и настройка на системата + публикуване до 7 вътрешни страници. При нужда от допълнителни страници е нужна рекалкулация на офертата.

 

При ценообразуването на различните пакети за изработване на уеб сайт са взети впредвид следните разценки:

 

 • Изработване на сайт
  Домейн име за сайт - 25 лв. Регистрация на домейн име за вашия уеб сайт в областта на разширенията: .com .net .org .biz .info .eu Таксата се заплаща на световно ниво за всяка една година. Цената е в долари и е възможно да варира през годините като стойност в лева.
 • Изработване на сайт
  Хостинг за сайт - 60 лв. Отпускане на място от сървър, където ще бъдат разположени файловете на вашия уеб сайт за излъчване в интернет. Хостинг таксата е предвидена за системата за изработване на сайтове и е напълно достатъчна за 1 година. Заплаща се всяка година.
 • Изработване на сайт
  Изработка на сайт - 150 лв. Нанасяне на примерно съдържание на Вашите страници. Материалите ги предоставяте в електронен вариант на електронната ни поща. Таксата включва в себе си изграждане до 7 страници от сайта, като следващите може да си ги създавате през админ системата. Услугата за запълване на сайта с материали ще ви помогне при създаването на подобни страници, като използвате създадените за пример.