Направи си сайт !

Демо версия
Поръчай сайт

Разглеждате: » Начало » Описание

Дръпни и пусни! Без технически умения. Просто влачете и пускайте в страниците си ... Дизайн за изработка на уеб сайт с админ система. Шаблони за примерни уеб сайтове, разработени от специалисти. Модели за изработване на динамичен уеб сайт. Уеб дизайн.

Описание и характеристики на системата за направа на сайт


Изработване на сайт Революционна технология за създаване на сайт "дръпни и пусни". Използване на предварително програмируемо готови кодове за изграждане на обекти в една уеб страница. Обектите са: текст, текст и снимка, снимка, албум от снимки, форма за контакт, флаш, файлове за теглене, въпроси и отговори. Всеки един такъв обект се зарежда в горната част на редактираната уеб страница като икона, така че вие лесно може да издърпате иконата и да я поставите на мястото, където искате да е разположен подобен обект във Вашата уеб страница. След което нанасяте нужните елементи /текст, снимки, файл и т.н./, записвате и готово! Наистина много лесен начин за направа на сайт. Така Вие може да развихрите въображението си при създаване на съдържание за всяка една вътрешна страница от Вашия сайт, защото нямате нужда да имате някакви технически умения за писане на код, а просто с лекота изграждате графично своя уеб сайт. Оформлението на страницата вече не е досадно занимание за администратора. Инструментите на административната част ви дават удобство да редактирате и поддържате своя сайт по много удобен и интуитивен начин.


Изработване на сайт Редактирате своето съдържание директно в сайта. Няма нужда да отварятe допълнителни екрани за админ система. Разхождайки се през своя сайт като обикновен потребител, кликнете върху мястото което искате да редактирате и направете това директно на същото място. Няма допълнителни интерфейси или изскачащи прозорци. Предимството на тази революционна система за създаване на уеб сайтове е възможността да видите как ще изглежда страницата след промените. Цялата информация може да се прилага директно в сайта. Няма нужда да изпълняват монотонни задачи за оформление. Поставянето на текстови абзаци, снимки, галерии и видео е много проста. Свързването на вътрешните страници с линкове /бутони/ също е много лесно. Просто разгледайте дървото с меню от страници и кликнете върху Нова страница, от която се нуждаете.Автоматично се добавя бутон и линк за новата страница. Ако преместите дадена страница, линковете към нея също се ъпдейтват автоматично, което предпазва сайта ви да има т.нар. "счупени връзки".


Изработване на сайт Изчистване на кода при копиране и вмъкване. Всеки един уеб редактор на уеб сайт се затруднява при изчистване на кода при копирането му от други вътрешни страници. Когато копирате някакво съдържание от друг сайт и го вмъкнете през уеб редактор, той се вмъква с форматирането му в другия сайт, което налага да го почистите /премахнете цветове, стилове и големини на шрифта/ преди да го използвате за вашия уеб сайт. Тук тази функция се извършва автоматично. Каквото и съдържание да сте копирали, откъдето и да сте го копирали при вмъкването той автоматично се изчиства от външните стилове и се адаптира към вашите, които се използват в сайта Ви. Дори да вмъквате табилици или сложни обекти, автоматичното изчистване на кода работи безупречно. Системата за изработка на сайт разполага и с вградена функция за създаване на карта и RSS емисии. Лесен инструмент за създаване на секция с въпроси и отговори, като всеки отговор се "скрива" или съответно "отваря" след кликане на въпроса.


Изработване на сайт Бързо създаване на многоезичен сайт. Имате нужда от вмъкване на нов език за Вашия сайт? Нищо по-лесно. Не се нуждаете от инсталиране на допълнителни модули или система за генериране на нови страници за езика. Създаването на нов език става буквално с едно кликване на бутон Добави език. Въвеждате само какъв е езика и с какви двубуквени символи да се визуализира на сайта и готово. Генерираните менютата автоматично ще се копират и в новия език. Вашата задача е само да създадете нужните ви страници за този език и съответно да ги напълните с материали. В системата има вграден скрипт, който в зависимост от езика и настройките на браузъра на посетителя на сайта може да го пренасочи съответно директно към неговия език. Това спестява усилията на Вашите посетители да търсят откъде да сменят езика на своя роден. Така посетителите ви се чувстват комфортно в сайта Ви, казано иначе те са си "у дома", което пък ги предразполага да останат във Вашия уеб сайт, тъй като съдържанието е съобразено с техния говорим език.


Изработване на сайт Добра индексация със SEO приятелски адреси. Класацията на Вашия уеб сайт е ключов елемент от създаването на един успешен уеб сайт. Затова в системата са предвидени скриптове, които да улесняват класирането на страниците в търсещите машини. Системата за изработване на сайт сама създава т.нар. приятелски адреси, като премахва неразбираемите символи за търсещите ботове на търсачките и им подава генерирани смислени думи, които твърде често са и ключови думи за Вашата уеб страница. За да имате пълен контрол върху създаването на приятелските адреси в админ системата имате опции за коригирането им /може да добавите ключови думи в съдържанието им/. На разположение са настройки на всяка вътрешна страница от уеб сайта - поле за вписване на описание /което се чете от търсещите ботове/, както и поле за въвеждане на ключовите думи в страницата. Тези опции присъстват за всяка една вътрешна страница, което ви дава възможност всяка една страница индивидуално да получи класиране в търсещите машини.


Изработване на сайт Лесна промяна в дизайна на сайта. Ако малко сте запознати с писане на код под HTML или CSS, няма нищо друго, което трябва да знаете. CMS системата ви позволява да създадете свой удивителен дизайн и в същото време имате пълен контрол на динамично съдържание. Дизайна на Вашия уеб сайт е отделен в една папка, която може лесно да бъде промемена чрез промяна на двата файла - тип HTML и тип CSS. Повечето CMS системи за изработване на сайтове имат доста усложнена темплейтна система, състояща се от десетки взаимообвързани файлове. Докато тук те са само два и съответно папка с използваните изображение за уеб дизайн на сайт. Това отличава системата за изработка на сайт с изключително опростена подмяна на използвания дизайн за сайт.